Kompetanse

    Vi jobber målrettet innen sikkerhet og
    utvikling, og deltar aktivt på kurs/utdanning
    innen vår sektor.

Om Oss

Nordland Entreprenør AS er etablert ut fra over 30 års erfaring med kompetanse i et allsidig fag.
Det er gjennom de siste 10 år bygd opp kompetanse innen det maritime miljø på service/reparasjon, mekanisk og konstruksjon. Kombinasjonen maskinentreprenør og at vi utfører service og vedlikehold, gjør oss til en  allsidig samarbeidspartner.

Ved arbeid ute i terrenget/fjellet benytter vi bl.annet beltegående ATV som er mer skånsom mot naturen. Når det er hensiktsmessig bruker vi helikopter som erstatning der landgående kjøretøy krever etablering av skjemmende adkomstveier i naturen. Dette gjør oss effektiv for gjennomføring av små og mellomstore anlegg, og gitt oss gode tilbakemeldinger fra oppdragsgivere og grunneiere.
Vi har utstyr internt, som gjør at vi flytter oss effektivt til og fra arbeidsstedene. I tillegg samarbeider vi med et kommersielt helikopterselskap, der vi kan samkjøre og organisere oppdragene med vårt arbeid.

Nordland Entreprenør har lang og bred erfaring på gjennomføring av grunnarbeid, kommunal-tekninsk, arbeid for private og som anleggsgartner innen park og steinarbeid.

Fornøyde kunder er det viktigste for oss, og den aller beste reklame. Fornøyde kunder får man bare ved å gjøre en god jobb. Det er derfor vi garanterer at alle oppdrag blir utført på en effektiv og sikkert måte.
Hos Nordland Entreprenør AS sørger vi for å følge med på utviklingen i bransjen når det gjelder utstyr og teknologi. Du som kunde skal alltid få dra nytte av det beste resultat, og at vi kommer med gode råd når det trengs.

 

 

 

      

     Helikopterløft

    Ved tyngre arbeid som betongstøping
    og transport av materialer/brakker osv..
    kan vi være behjelpelig med planlegging
    og gjennomføring av jobben.
    Vi samarbeider med helikopterselskap
    som utfører jobber med høyeste presisjon


                 

 

 

   

Samarbeid

Vår målsetting for effektiv og økonomisk
utførelse av jobben er at vi gjennomfører
eller deltar fra start til slutt.
Siden vi har flere samarbeidspartnere som
i mange tilfeller kan utføre detaljarbeider
under gjennomføringen,
vil effektiviteten i de fleste tillfeller
øke betydelig.