Legging 400mm overvann Mosenteret

Maskinentreprenør

Nordland Entreprenør har lang og allsidig erfaring med grunnarbeid innen tomter, drenering, vei, vann, avløp og kommunaltekninsk arbeid. Vi tilbyr uforpliktende befaring. Våre kunder omfatter både offentlig, bedrifter og private.

 

Drenering/Rehabilitering

  Grunnarbeid

Vann/Avløp

Grunnmuren på de fleste hus er gravd ned i terrenget, helt eller delvis. Der vil det samle seg regnvann,grunnvann, snø som smelter osv... Vi utfører arbeid for etablering eller rehabilitering av drenering og fuktsikring av mur.

Hvis det oppdages saltavleiring eller murpuss som løsner i kjellere, kan det være tegn på fuktinntrengning i mur.

Nedenfor viser en illustrasjon hvordan grunnprinsippene bør være, slik at grunnmuren og kjelleren holdes tørr. Dette er meget viktige tiltak som medfører et renere inneklima og forhindrer farlige gasser.


Grunnarbeid utføres innen de fleste områder. Som tomter, veier, terreng og bygg. Vi mener at grunnarbeidet er den viktigste fasen på et anlegg. Med riktig utført grunnarbeid vil videre arbeid som betong og reising av bygg bli både enklere og gi et bedre resultat.


                                                       

En vannlekkasje eller avløpsblokkering vil som regel føles   svært ubehagelig og kan føre til store kostnader.
Ta kontakt med oss dersom du mistenker at noe er galt.
En samtale kan både gi deg og oss nyttig informasjon om hvordan problemet kan løses.

Vi har lang erfaring på rehabilitering og nyanlegg innen vann, overvann og avløp fra vanlig enebolig-dimensjoner og opp til 200mm på trykksiden og 5-600mm rør på overvann og avløpssiden.