Installasjoner / Vedlikehold

Vi utfører et bredt utvalg av tjenester innen denne kategori. Ved å se gjennom nedenforstående informasjon, vil deler av vårt arbeidsområde vises. Skulle dere ha behov for arbeidsoppgaver som ligger på siden av dette, er det bare å ta kontakt. Vi kan delta i og løse mange arbeidsoppgaver, tilpasse oss kompetanseområder sammen med dere.

 

 

 

Vedlikehold

Vi utfører vedlikehold innen de fleste fagområder på små og mellomstore installasjoner, som motor, mekanisk, signal og elektrisk.
Vi har dyktige samarbeidspartnere med allsidig erfaring og fagkompetanse. Som sammen med oss utførers de fleste oppgaver, fra enkel service til mer avanserte oppgaver innen reparasjoner og forbedringer av utstyr.
Kapasitet og bred kompetanse gjør oss til et naturlig valg

Planlegging

Vi deltar gjerne i planlegging for utførelse av oppgaven. Klargjøring og fremdriftsplan er en viktig del av jobben, som sikrer at de rette aktørene kommer inn på riktig tidspunkt.
Det er også meget viktig å gjennomføre, samt å ha en levende SJA (sikker jobb analyse) slik at gjennomføring av oppgaven skjer på en effektiv og sikker måte.

   

Installasjoner

Anlegg som linkstasjoner, master, målestasjoner osv.. er områder der vi kan utføre montering og vedlikehold. Ved behov bruker vi helikopter, Atv, snøscooter som gir effektiv interntransport. Gjennom tett team-arbeid som vi har med godkjente klatrere og håndverkere. Utfører vi tjenester innen montering, el-installasjoner, signal og fjellarbeid.
Generelt arbeid og service/ettersyn av tilstedeværende komponenter er også viktige arbeidsoppgaver.


  

Bilde/Video Inspeksjon

Video og bilde dokumentasjon er et område vi arbeider
målrettet med å utvikle.
Vi har mange års erfaring med betjening av fjernstyrte
farkoster. Nordland Entreprenør leverer tjenester
som omfatter alt fra video/bilde dokumentasjon av
master, fjellsikring og div. innretninger.
Vi kan også levere oversikts video for eks.
til planlegging og prosjektering.

 

 
 


Tid Arbeidsområder

 Trykk for å forstørr.